Det siger kvinderne

beautiful young woman with white dress“Min frygt for at være blevet gravid opstod, fordi kondomet sprang. Jeg tog på apoteket og fik nødprævention. Jeg ved ikke, hvad der ville være sket, hvis jeg ikke tog nødprævention. Det kunne have været en anden historie. Jeg kan ikke lide at tænke på det. “


“Jeg kender til nødprævention, fordi mine forældre fortalte teenagermig om det. Jeg tror ikke, jeg får brug for at bruge det, men man ved aldrig. Det er altid godt at vide, at det findes!”


Woman working online

“Jeg mødte engang en helt fantastisk fyr. Vi endte med ikke at bruge kondomer. Den næste morgen tog vi ind på apoteket og fik nødprævention, bare for en sikkerheds skyld. Jeg synes virkelig, at det er prisen værd. Hvis du har et uheld, er det det rigtige at gøre. Hvis du har brug for det, ja så har du brug for det og kan få det”


perfect day

“Jeg tog nødprævention, fordi kondomet sprang. Og det var så det, jeg var nødt til tage på apoteket og få det”

 


Businesswoman

 

“Jeg ved, at man skal tage nødprævention så hurtigt som muligt. Det er virkelig praktisk at kunne købe den direkte på apoteket.

 


caucasian_woman3

“Jeg har nødprævention derhjemme, fordi jeg er på p-piller, og jeg har glemt at tage mine piller et par gange. Det er betryggende at have en nødprævention klar på forhånd”