Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Udfyld formularen nedenfor, for at komme i kontakt med vores kundeservice via e-mail. Husk, at du også kan finde svar på ofte stillede spørgsmål her.

Sådan bruger vi dine personlige oplysninger:

  • Hvis du har spørgsmål om dine personlige oplysninger: HRA Pharma bruger dine personlige oplysninger til behandling af dine forespørgsler/forslag og/eller besvarelse af din forespørgsel.
  • Hvis du vil fortælle os om en alvorlig reaktion eller et problem med ellaOne®: HRA Pharma bruger dine personlige oplysninger til overholdelse af vores juridiske forpligtelser og til besvarelse af din henvendelse.
  • Hvis du har en forespørgsel om et produkt eller medicinske oplysninger: HRA Pharma bruger dine personlige oplysninger til besvarelse af dine spørgsmål.

I overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne og GDPR, har du ret til at tilgå, rette eller slette dine personlige oplysninger. Du har ligeledes ret til at overføre dine oplysninger samt til at begrænse og gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger.

For flere oplysninger om behandling af dine personlige oplysninger og dine rettigheder, henvises til vores udførlige Privatlivspolitik.